Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 21 iunie 2012

You May Not Kiss The Bride (2011)

 

You May Not Kiss The Bride (2011)

Dupa cum am promis... continui seria recomandarilor dupa revizualizari.

 
"You May Not Kiss The Bride" este intr-adevar un film de vazut si chiar imi pare rau de tot ca nu l-am vazut mai devreme. 
Un modest fotograf pentru animale de companie este aruncat in mijlocul actiunii, aventurii si romantismului cand este obligat sa se casatoreasca cu o femeie de origine croata de catre tipul gras din Borat. Ei petrec luna de miere intr-o statiune tropicala unde ea este rapita... siii de aici incepe toata distractia. Cu Rob Schneider intr-un rol de Zohan multifunctional,

 un fotograf destul de aratos cu o sotie croata superba...  si tipul din Eurotrip(lider al fanclub-ului Manchester United care isi tot spargea sticle in cap) pe urmele lor in opinia mea nu se putea mai fun.

Deci, ca sa recapitulam, este un film romance cu ceva actiune, femei frumoase, impuscaturi, peisaje superbe  si in concluzie un film perfect de urmarit in familie sau in cuplu.
 Concluzie finala-RECOMAND 
Si ca sa nu spuneti ca sunt rau va las si trailer la sfarsit.
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.