Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Tentatia seductiei

Tentatia seductiei

NU JUDECATI DUPA TRAILER 

 

Personal chiar sunt dezamagit de trailer, dar filmul....
Trecand prin colectia de filme am dat peste aceasta nebunie cinematografica.
Dupa titlul original, Cruel Intentions, filmul prezinta o tema bine structurata cu o prezenta actoriceasca care nu lasa de dorit. Personal recunosc ca l-am revazut deja de 3 ori. Deci in traducere, si ca sa nu va aburesc,PORNITI UN DOWNLOAD URGENT, in cazul in care nu ati avut deja ocazia sa il vedeti.

Scurta descriere:

Cinica Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian Valmont (Ryan Phillippe), care presupune seducerea inocentei Annette Hargrove (Reese Witherspoon), care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata. Daca Sebastian nu va reusi sa o cucereasca pe fermecatoarea Annette, Kathryn se va alege cu fabuloasa lui masina. Dar daca acesta isi va atinge scopul, va obtine dragostea singurei femei pe care stie ca nu o poate avea: pe Kathryn. Insa in jocul seductiei, unde orice metode sunt permise, exista o singura interdictie: sa nu te indragostesti.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.