Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 7 iunie 2012

Transformers 4

Transformers 4 va avea în totalitate o distribuţie nouă, spune Michael Bay

de Cristina Grigore 
Transformers 4 va avea în totalitate o distribuţie nouă, spune Michael Bay
Într-o conferinţă de presă dedicată promovării lui Transformers: The Ride 3D, o privire în culisele realizării filmelor Transformers, Michael Bay a vorbit şi despre viitoarea şi, afirmă el, ultima peliculă din serie, pe care a anunţat deja că s-a angajat să o regizeze.
Potrivit LA Times, Bay a menţionat că cea de-a patra producţie Transformers va include „unele modificări aduse roboţilor”, dar şi „o distribuţie cu totul nouă”. A adăugat de asemenea că va pregăti franciza pentru „cel care îi va urma”, deoarece nu va mai face vreun alt film despre roboţii uriaşi şi aventurile lor pe Terra.
În ultima veme, au existat numeroase speculaţii în legătură cu protagonistul uman al noii poveşti, ţinând cont de refuzul lui Shia LaBeouf de a-şi relua rolul. Au fost vehiculate mai multe nume, printre care şi cel al lui Jason Statham, despre care unul din actorii lui Transformers: Dark of the Moon, Tyrese Gibson, a confirmat recent că va fi cel care va prelua franciza.
Transformers 4 este programat să apară în cinematografele americane pe 27 iunie 2014.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.