Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

miercuri, 13 iunie 2012

Next (2007)Capcana viitorului

Next (2007)

Capcana viitorului

  Pentru ziua de azi va recomand unul din multele filme cu Nicolas Cage.

Next, este genul de film bine realizat care te tine in priza pana la sfarsit si in momentul cand stii ca totul sa terminat te da pe spate si da posibilitatea unei continuari.

Filmul imbina destul de bine  paranormalul in story si reuseste sa introduca unele fraze care raman memorabile.

Challenge: Gasiti cel mai bun quote din film.

 

 

Scurta descriere:

Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic, un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate sa vada in viitor si  poate schimba evolutia fireasca a lucrurilor. Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume, performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale. Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca `puterile` pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz, misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.