Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 7 iunie 2012

Black Panther might be next

Black Panther, următorul supererou Marvel de pe marile ecrane?

preluat de la Cristina Grigore 

Un film despre Black Panther se află de multă vreme printre proiectele Marvel, însă noi informaţii dau acum proiectul ca sigur şi cât se poate de aproape de a fi realizat. 

Potrivit informaţiilor confirmate de sursele LatinoReview, prinţul din Wakanda (regiunea africană de unde este originar) numit ulterior Black Panther, este pe cale să se desfăşoare pe marile ecrane înainte de lansarea lui Captain America 2 (ce va avea loc pe 14 aprilie 2014). Scenariul, despre care se spune că este „fantastic de bun", este în lucru încă de anul trecut, sub semnătura lui Mark Bailey.
Lansarea aventurilor supereroului pare să îi asigure acestuia un loc în viitorul The Avengers 2, iar apariţia regiunii Wakanda pe harta lumii din Iron Man 2, într-o scenă în care Tony Stark se întâlneşte cu Nick Fury, pare a fi un indiciu în favoarea anunţatului film Black Panther.
Nu a fost propus momentan nici un actor în rolul alter-ego-ului lui T’Challa, personaj cu o inteligenţă ieşită din comun, abilităţi extrasenzoriale şi de luptător supraomeneşti şi gheare din vibranium, metalul fictiv din care este realizat şi scutul Căpitanului America.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.