Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

vineri, 8 iunie 2012

100 de spectacole, GRATIS, în Bucureşti, timp de 3 luni. Vezi programul!


Ediţia întâi a festivalului "BUCUREŞTII LUI CARAGIALE", ediţia I începe sămbătă, 9 iunie şi durează trei luni.
 Piesa ”O noapte furtunoasă” va fi prima pusa în scenă în cadrul festivalului
  •  Festivalul, organizat cu ocazia centenarului Caragiale se desfăşoară sub motto-ul "100 de ani -100 de spectacole -100 de personalităţi" şi va avea loc în perioada 9 iunie - 20 septembrie, în Centrul Istoric (intersecţie Str. Franceză cu Str. Poştei) şi în zona Hala Traian (Str. Prof. Dr. Mihail Georgescu nr.24). Evenimentul oferă publicului bucureştean accesul liber la 100 de manifestări culturale ce vor reînvia operele lui Caragiale şi vor fi susţinute de un număr de peste 100 de artişti din toate generaţiile.


    În prima zi a a Festivalului "Bucureştii lui Caragiale", la ora 20.45, în Piaţa Sfântul Dumitru din Centrul Istoric, va fi pusă în scenă opera "O noapte furtunoasă", spectacol organizat de Teatrul Masca.


Duminică, la ora 19.30, în zona Hala Traian, Trupa Union pune în scenă piesa "Cupletele de la Union", iar în Centrul istoric, de la ora 20.30, actorii Teatrului Nottara prezintă piesa "Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti".

Instituţii participante: Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Opera Naţională Bucureşti, Centrul de Creaţie Artă şi Tradiţie, Universitatea Naţională de Arta Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale", Muzeul Naţional al Literaturii Române, Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Circul Globus, Biblioteca Academiei şi Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic.

Vezi aici programul complet al evenimentului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.