Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

duminică, 10 iunie 2012

The.Simpsons Movie 2007

The.Simpsons Movie 2007


Recomandarea mea de azi a venit mult prea usor, in cautarile mele prin pc am dat de vesnica poza cu homer simpson si capul lui cel gol si instant m-am gandit...da, asta este un film care merita recomandat pentru orice tip de varsta.




Dupa 18 sezoane, 400 de episoade si numeroase premii (printre care Premiul Peabody, 23 de premii Emmy si titlul de "cel mai bun serial al secolului XX" acordat de Time), The Simpsons a venit si pe marele ecran in 2007.





De data aceasta, Homer trebuie sa salveze orasul Springfield de o catastrofa pe care el insusi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer - un porc - si depozitul de deseuri radioactive din Springfield, o combinatie care declanseaza o calamitate, un dezastru fara precedent in istoria orasului. Ca urmare, Marge este furioasa pe prostia momumentala a lui Homer si o banda de indivizi dornici de razbunare ataca locuinta familiei Simpson.

Locuitorii orasului Springfield au toate motivele sa-l urasca pe Homer. De asemenea, catastrofa provocata de Homer atrage atentia presedintelui SUA Arnold Schwarzenegger si a sefului Agentiei de Protectie a Mediului, Russ Cargill, care elaboreaza un plan de actiune. In timp ce soarta orasului si a intregii lumi atarna in balanta, Homer trece printr-o faza de pocainta, cerandu-si iertare de la Marge, incercand sa-si reuneasca familia despartita dupa ce fugise de atacatori si sa-si salveze orasul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.