Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

vineri, 15 iunie 2012

YOU GOT SERVED 2004

YOU GOT SERVED 2004

Salutari tuturor cinefililor, incercand sa ma gandesc cum sa realizez prima intalnire a cinefililor bucuresteni mi-am amintit de acest film.


Pentru ca inainte sa fie Step Up-ul... Step up,  a fost You Got Served.

Daca v-a placut Step up garantez ca acest film nu va dezamagi, este un film cu un story foarte bine realizat, muzica pe care iti vine sa dansezi instant si miscari de dans chiar foarte bune.

Sunt sigur totusi ca unii dintre voi sunteti mai reticenti in a viziona astfel de filme care nu prea promit din trailere sau din primele 30 de secunde, asa ca doar pentru a rade de twilight...




 


Story:

In depozitul lui Mr. Rad, cele mai bune gasti de hip-hop din Los Angeles se intrec pentru bani si respect. Dar cand o echipa din suburbii vine pe neasteptate la petrecere, recrutand toti dansatorii cu tot cu miscarile lor, doi prieteni trebuie sa revina in scena si sa reuseasca din nou sa cucereasca strazile. Amestecand o poveste de dragoste cu cele mai bune miscari de dans pe care le-ai vazut vreodata intr-un film, YOU GOT SERVED este o poveste urbana ce se desfasoara pe ritmuri tari de hip-hop. In rolurile principale: starurile rap Marques Houston, Omari Grandberry, Lil´ Kim si comicul Steve Harvey.




 Celor care se impotrivesc opiniei mele spun doar " If you don't like it like this, take urself, take ur friends, and watch some more movies, then come back."



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.