Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 20 noiembrie 2014

Fan Branza, cu fum de fag?

Buna seara dragii mei,

Asa cum foarte probabil ati observat in articolele mele anterioare, am o afinitate pentru produsele lactate.
Imi place iaurtul, imi place la nebunie smantana in preparate si ma delecteaza pana si ideea unei branze bine facute. Uneori cand nu mai am pic de branza in frigider simt ca voi exploda, simt ca trebuie sa fug la magazin in regim de urgenta ca sa am ce pune pe paine. Si nu ma refer la Cas, casul nu este branza pentru mine.
O singura data in viata mea am nimerit un cas usor sarat care mi-a facut placere. De atunci mananc si eu normal. Dar, am o intrebare pentru voi? Ce fel de branza preferati?

Zilele trecute m-am bucurat la maximum de faptul ca am de doua saptamani televizor in casa. Am avut norocul de a sta in pauza publicitara si de a urmari reclama de la Delaco cu promoterul.
Sigur o stiti. Am avut norocul de a si da peste sugubat in magazin. L-am imortalizat in timp ce testa clientii.
Ca sa vorbim cinstit, el are o resursa limitata de cascaval afumat cu fum de fag. Daca nu si-ar selecta clientii pentru a servi in mod special adevaratii fani branza, sunt sigur ca ar ramane fara cubulete si scobitori in mai putin de doua ore.
Dar, eram acolo... l-am vazut cum a pus-o pe o doamna sa ii spuna patru tipuri de cascavaluri franceze sau germane.
Pe mine m-a intrebat in ce zi din an se sarbatoreste cascavalul...

As fi preferat sa ma puna sa dansez pentru el dar, daca nu am stiut in ce zi...i-am atras atentia ca era in spatele lui Andreea Balan. Ahh, ce buna a fost bucatica de cascaval furata.
Un adevarat fan branza ar face orice sa puna mana pe o astfel de delicatesa.

Imi imaginam cum ar putea sa mai testeze persoanele care au ocazia de a ajunge in fata lui.
Am nascocit cateva variante:
-sa recite imnul
-sa spuna o poezie despre cascaval
-sa cante "The Cheddar song"
-sa aleaga din variantele fifty-fifty, suna un prieten sau intreaba publicul(cu rezultatele: fifty-fifty => sugubetul imparte la jumatate cubul de cascaval cu clientul, suna un prieten => pentru a confirma statutul clientului de fan branza si intreaba publicul... retoric daca sa ii dea clientului si dupa nu ii da)
-pentru fiecare cubulet primit sa trimita mai departe din cascavalul cumparat pentru acasa cate 5 bucatele catre cei mai apropiati prieteni. Daca nu trimite, cascavalul cu mucegai i se va strica.
-ar putea juca friptea si persoana care castiga mananca cascavalul.

Indiferent de metoda de selectie eu am incredere in promoterul Delaco si abia astept sa degust inca o data din cascavalul afumat cu fum de fag.

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2014.

Un comentariu :

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.