Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 6 noiembrie 2014

Breaking down miths- Men hate shopping

Buna seara dragi cititori,

Sper ca sunteti nerabdatori sa cititi urmatoarele doua articole deoarece reprezinta finalul excursiei noastre in Austria! Asemeni producatorilor de la Hollywood m-am decis ca finalul excursiei noastre sa fie rupt in doua parti. Dar, haideti sa mergem mai departe in excursia noastra. Aveti bagajul facut? V-ati impachetat periuta de dinti si hainele cele mai frumoase? Daca da, inseamna ca nu ati avut ocazia de a merge impreuna cu noi in aceasta excursie inca de la inceput.

Pentru a nu va discrimina va rog sa incepeti prin a citi de la inceputul vacantei noastre de weekend de la inceput- aici, in continuare- aici si partea a treia- aici.

Acum, vom continua weekendul nostru liber in Viena pe Strada Fictiunii din momentul in care a fost intrerupt. In cazul in care nu va mai amintiti, eram in mica parfumerie alaturi de voi si de ghidul nostru David.

Dupa ce mi-am achizitionat parfumul mult dorit- Diavolo de Antonio Banderas am avut parte de o revelatie. Afirmatia care sustine ca “Barbatii urasc Shopping-ul” este un mit.

Adevarul este ca barbatii nu urasc shopping-ul atat timp cat merg la cumparaturi pentru a-si achizitiona ceva pentru ei. Sunt absolut sigur ca nu voi da peste un IT-ist nefericit de faptul ca merge sa isi cumpere un nou calculator, sau o noua componenta de pc. Sunt sigur ca nu voi vedea un barbat nefericit cand merge in magazine pentru a-si cumpara un nou costum pentru la serviciu si nu voi vedea un barbat nefericit ca merge la un fast-food sau un restaurant pentru a manca ceva.

Garantat vei observa barbati nefericiti in momentul in care sunt efectiv “trasi” la cumparaturi de catre consoarte pentru a proba 20 de perechi de pantofi si 10 palarii care in definitiv arata cam la fel.

Un astfel de moment m-a surprins si pe mine deoarece intamplarea a facut ca una dintre voi sa fie iubita mea, Sandy.

Dupa ce mi-am cumparat in culmea fericirii parfumul mult dorit ea a intrat subtil in conversatie cu vanzatoarea, de altfel si patroana magazinului.

- Ma scuzati nu aveti cumva si o crema pentru ten gras si acneic? Eventual si o crema pentru puncte negre. Daca nu ma puteti rezolva, voi ajunge sa ii fac iubitului meu Farmec pentru a-l ajuta.

- Da, desigur, avem destule produse dermatocosmetice.
Cred ca v-as putea recomanda de la Gerovital H3 Derma + o crema dermoreparatoare care sa inlature iritatiile si urmele lasate de cosurile anterioare. Crema are un efect calmant, de protectie si de regenerare a pielii. Tot din aceeasi gama de la Gerovital va pot oferi si o crema antiacneica care i-a schimbat viata fetitei mele. A avut o problema mai grava si daca a reusit in 10 zile sa faca minuni pentru tenul ei gras si zecile de cosuri care ii tot apareau, va dati seama ce va face pentru problema minora a barbatului dumneavoastra va fi ca o plimbare in parc.

- Superb, daca scapam de problema asta mai ramane doar sa scapam si de matreata si gata.

Imi place sa ascult conversatiile ei, dar aici trebuia sa intervin putin. Barbatii casatoriti sau care traiesc impreuna cu iubitele stiu la ce ma voi referi.

- Va rog sa ii recomandati si ceva impotriva caderii parului! M-am saturat sa adun ghemotoace de par din casa cand dau cu aspiratorul.

- Avem, avem.. Poftiti aici! Un sampon antimatreata si pentru problema caderii parului va ofer tot un produs Gerovital.

- Gerovital este Doctor in frumusete...la urma urmei a realizat prima gamă anti-age din lume.

- Foarte posibil, va ofer un sampon care intareste firul de par, este la un pret decent pentru un sampon-tratament si in acelasi timp are si un miros placut.

- Asta este o veste buna. Pana acum cateva zile foloseam Ulei de Neem si are un miros...nu prea placut.

O iau pe mandra de brat, platesc produsele si ies cu viteza unui Mig Lancer pe usa. Cine o sti ce idei ii mai veneau. Atatea creme si sampoane…mai bine cumparam ceva de mancare.

- David, unde putem merge sa bagam si noi?

- Sa bagam ce?

- Sa bagam la stomac. Cred ca toata lumea este de acord cu mine… plimbare, plimbare dar trebuie sa o continuam si cu ceva in stomac…

David scoate telefonul, da cateva apeluri si se intoarce catre noi.

- Bun, vad ca v-a rapit foamea si nu mai vreti sa va plimbati pe straduta…ce ati invatat aici?

Din multime se auzi un cor infrigurat strigand la unison:

VREM MANCAREEE!

- Corect, vom pleca de aici si vom merge catre o un satuc mic dar cu bucate superbe. Am vorbit deja cu un amic sa ne ia cu autobuzul pana acolo.

Mergem?

Astept parerea si decizia voastra in comentarii. In functie de rezultatul comentariilor vom merge sau nu vom merge in satuc pentru a manca.

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2014.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.