Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

duminică, 26 octombrie 2014

Vrei sa traiesti?


Salutare dragi cititori,

Astazi vreau sa va vorbesc despre voi! Astazi vreau sa atrag atentia asupra lucrurilor importante din viata voastra!

Cel mai important lucru din viata voastra este SANATATEA. Nu va deranjati sa imi argumentati alt lucru important, deoarece persoanele care au probleme de sanatate stiu cel mai bine ca am dreptate.

O data la ceva timp poti sa fii egoist si sa te gandesti la sanatatea ta, pentru tine, sau iti poti imagina cum s-ar descurca familia ta in cazul in care tu nu ai mai fii langa ei, sa le oferi suportul necesar.

Toti vrem sa ne plimbam pe aceasta frumoasa planeta. Sa vedem Franta, sa fim uimiti de cladirile monument ale Americii sau sa vedem piramidele din Egipt dar, cati se gandesc la evenimentele nefericite care se intampla turistilor? 
Desigur, de fiecare data cand mergi intr-o vacanta iti spui ca nu ti se va intampla tie nimic. Pana acum nu am avut nici o problema si daca va aparea ceva ma voi descurca. Dar chiar merita sa platesti cateva mii de euro pentru acel poate? De aceea s-au inventat asigurarile de voiaj si asigurarile de sanatate internationale.

Este foarte probabil ca persoanele care ma cunosc sa stie ca lucrez in asigurari de aceea tin sa va mentionez.
Nu trebuie sa veniti la mine pentru o astfel de asigurare. Nu o realizati pentru mine. Daca va decideti sa faceti acest pas, il realizati pentru VOI! Pentru propria persoana cred ca acest efort este bine meritat.

Exista persoane care calatoresc in mod regulat, fie datorita locului de munca, fie din placere... Aceste persoane stiu despre ce vorbesc. Voi stiti despre ce vorbesc. Va spun despre acele momente cand sunteti intr-o alta tara si va apuca o durere puternica de dinte. Va spun despre acel moment in care sunteti plecat intr-o vizita la partenerii de afaceri din Canada si aveti o durere puternica la abdomen in partea inferioara.
Va scriu pentru acele momente pe care nu le vreti, dar o data la ceva timp, garantat apar.

De ce sa nu fiti pregatiti? Da, sunt sigur ca multe persoane se gandesc "cat sunt in tara...platesc deja CAS-ul".
Stiti situatia spitalelor si a doctorilor de la stat, nu este necesar sa vi le descriu. Exista si doctori buni dar, rar.

Am avut o amica care s-a internat pentru pneumonie si ca reactie de la antibiotice si leucoplast s-a intors acasa cu probleme gastrice severe si acesta este unul dintre cazurile simple.

Doamna Florentina s-a dus cu dureri abdominale la spital. I-au realizat nenumarate tratamente si nu au reusit sa ii rezolve problema urmand ca ulterior, dupa saptamani prin spitalele de stat sa ajunga in strainatate si sa fie diagnosticata cu o banala apendicita!

Iti poti imagina cazul in care ai un drum(munca sau vacanta) in Londra si intamplator ai parte de o stare generala foarte neplacuta? Poate fi o raceala simpla sau poate fi o boala nedepistata care sa iti necesite un transplant urgent. Ai timp sa dai de veste familiei? Sa vanda masina, sau poate, chiar casa pentru a acoperi costurile medicale ale interventiei?
Cu ajutorul unei asigurari vei avea parte de asistenta medicala internationala voiajul tau va fi mai relaxant. Vei fi cu un pas inainte in fata imprevizibilului.
Nu este important daca o vei achizitiona de la Allianz-Tiriac Asigurari, de la MediHelp International sau de la alta companie in care ai mai mare incredere, important este ca planul asigurarii de sanatate privata sa iti acopere atat situatiile necesare cat si cele neprevazute.

O astfel de asigurare trebuie sa iti acopere cel putin strictul necesar:
  • Ambulatoriu- acoperire pentru situatiile urgente- consultatii, analize si mici interventii chirurgicale
  • Spitalizare- tratament si interventii chirurgicale majore
  • Acoperire pentru eventualitatea nefericita a unui transplant
Diferenta majora intre un abonament medical este limitarea. Vrei sa fii consultat de doctorul tau sau doresti un doctor renumit in domeniul sau, un adevarat profesionist...un abonament medical nu iti va oferi aceasta oportunitate. Vei fi limitat in cadrul clinicilor respective dar, in cazul unei asigurari vei putea beneficia de tratamentul pe care il meriti.

O astfel de asigurare este si MediHelp Superior Plan sau SanaPlan. Acestea iti ofera posibilitatea de a-ti realiza planul medical in functie de necesitate si de a te bucura de o viata fara griji. Suplimentar, in cazul in care esti femeie si vrei sa fii pregatita pentru acel moment special in care vei deveni mama poti adauga si un plan pentru maternitate care va include consultatii, ecografii, etc. 

Nu vreau totusi sa intru foarte mult in detalii. Acesta este motivul pentru care s-au inventat agentii de asigurari cu care sa te consulti si sa ajungi sa achizitionezi produsul dorit.
Viata fara griji... Si la urma urmei, nu este mai usor sa platesti o suma anuala decat sa strecori banul in buzunarul doctorului? Nu este mai moral si mai lipsit de stres?

Pe voi care aspect al sanatatii va intereseaza cel mai mult? Cum ati dori sa preveniti situatiile neplacute?
Va las si un mic sfat: daca sunteti interesati: Intrebati-ma de sanatate!

Va urez tuturor o viata mai linistita si mai sanatoasa.

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2014.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.