Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

marți, 14 octombrie 2014

Return to Planet of The Apes


Buna seara dragi cititori,

Astazi nu va voi pune pe ganduri cu speculatii despre urmatorul film "Planet of The Apes" dar, in schimb, voi specula cum ar fi lumea noastra daca produsele de epilare nu s-ar fi inventat.

Cand spun produse de epilare ma refer atat la produse moderne cum ar fi Silk'n Flash&Go epilatorul pentru epilare definitiva cat si la banala lama de ras.

Deci, sa pornim la drum cu presupunerile...










Pentru inceput, trebuie sa ne imaginam faptul ca stramosii nostrii deja aratau intr-un mod foarte natural si, foarte probabil, aspectul nostru lipsit de par i-ar fi dezgustat.
Poate merg prea departe... haideti sa ne intoarcem in timpul nostru...

Sunt sigur ca multi barbati apreciaza un picior fin si frumos epilat dar, ati putea trai cu cu o femeie chiar si daca ar fi fost paroasa pe picioare. Asa ca revin totusi cu un argument care strica orice placere la o femeie...subratul.
Ce ati prefera? Prietena voastra sa arate ca in partea stanga a pozei sau ca in partea dreapta?
Sunt eu cam mofturos daca consider ca prietena ar trebui sa nu aibe un bursuc la subrat?
Chiar este un bursuc atragator si eu sunt defapt persoana ciudata?
Va simtiti atrasi de acest bursuc?


Va invit totusi sa ne imaginam si partile pozitive ale viitorului fara epilat.
Exista unele teorii conforma carora lungimea parului de pe corp era in directa proportionalitate cu un al saselea simt. Citisem de mult o povestire despre cautatori indieni recrutati de catre armata americana.
Studiile aratau cum dupa taierea parului noii recruti aveau un timp de raspuns mai lent si nu puteau anticipa atacuri surpriza in timp ce indienii cu parul netaiat aveau timpul necesar de a pregati o defensiva sau de a "face pe mortul" pentru a surprinde atacatorii.
Probabil va este mai usor sa va imaginati comuniunea cu natura daca va ganditi la filmul "Avatar" si felul in care cu ajutorul parului comunicau cu sufletul padurii.

In plus, unele mituri vorbesc despre faptul ca daca am lasa parul sa creasca natural pe noi ar creste pana la dimensiunea genetica si dupa s-ar opri. Credeti ca exista posibilitatea ca barba sa se opreasca la acest nivel?
Conchita cred ca ar avea ceva probleme la aspectul feminism.
 In concluzie, nu cred ca am putea sa ne consideram evoluati daca nu am avea grija si de aspectul nostru fizic.
Voi ce credeti? Este mai bine cu par sau fara par? To shave or not to shave? That is the question!

Acest articol a fost realizat pentru Superblog 2014. Am ras-o de aici.











Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.