Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

duminică, 2 august 2015

Escape Room 5 RoomXcape

Nu mi-am imaginat pana in acest moment ca voi gasi un Escape Room care sa reuseasca sa ma panicheze.

Fac aceasta afirmatie deoarece in special cei care ma cunosc stiu cat de calm si relaxat pot fi dar, uite ca aceasta mica minune a reusit sa imi provoce adrenalina.

Am pornit cu mult entuziasm la RoomXcape, catre Strada Daisoara la numarul 4 si chiar daca era primul drum pe acea strada am ajuns destul de usor si rapid de la Liberty Center.

Despre gazde, am doar cele mai bune cuvinete si trebuie sa recunosc ca au fost putine locurile din care efectiv nu iti mai vine sa pleci. Pur si simplu vroiam sa stau la cafeluta cu tigara in mana pana la apusul soareluri dar, pentru ca nu am venit pentru asta am intrat rapid in celula.

Camera de la RoomXcape se numeste "A catching game" si chiar asa si este.

Din momentul in care pasesti in camera, atmosfera interioara simplista dar in acelasi timp bine gandita te prinde si partea cea mai buna pentru realizatori: o camera-celula nu are nevoie de poveste initiala complicata.
Iti poti imagina milioane de motive pentru care ai putea fi aruncat in acea celula poti fi aruncat pe nedrept, poti fi un agent secret sau poti fi un explorator din StarGate care a fost capturat de o civilizatie nou intalnita.

Indiferent de motivul pentru care ai ajuns acolo un lucru este clar: trebuie sa evadezi in 60 de minute, nu mai mult si de preferat cu cat mai putin.

In interiorul camerei vei observa ca legaturile intre indicii sunt bine gandite, vei descoperi o senzatie puternica de panica intr-un anumit moment dar, daca iti pastrezi calmul si incerci sa te gandesti in continuare la rezolvarea indiciilor pentru a evada sunt sigur ca totul va fi bine si voi primi comentarii in cadrul acestei postari care vor dovedi ca ati scapat, si sunteti inca vii.

Pana in acel moment va voi considera M I A(missing in action) deci, asa cum veti descoperi si in urmatoarea mea recenzie cinefila...

Your mission, if you chose to accept it, is to infiltrate the cell and escape within 60 minutes with the key.
The key wich you will use to escape has a magnetic microfilm inserted inside. Recover it and escape the compound. Good luck! This message will be destroyed in 5 seconds.

Despre RoomXcape au mai scris si Emil Calinescu, Andreea Vraja si Andreea Mihaila.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.