Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

duminică, 24 mai 2015

Dreams do come true...

Sau cel putin asa ar fi trebuit. Asteptarile pentru noul film Disney "TomorowLand" au fost mai mari decat ce a fost oferit in cadrul vizionarii.

Titlul acestui articol a fost ales special datorita stereotipului Disney de care se detaseaza partial cu usurinta prin portia sanatoasa SF in cadrul careia pasim in viitor.

TomorowLand este un film relaxant dar, sub asteptarile unei persoane care doreste sa vizioneze un film SF.

TomorowLand este un film care te face sa empatizezi fata de persoanele care au renuntat la a-si atinge telurile si au renuntat la a visa.
Dar, in acelasi timp acest film va invita sa nu mai "hraniti lupul gresit" deoarece asa cum este mentionat si in film:" Sunt dou lupi care se lupta intre ei. Unul dintre ei este Intunerucul si Deznadejdea, iar celalalt este reprezinta Lumina si Speranta. Care dintre ei va castiga?"

Acest topic se regaseste destul de bine ascuns inca de la inceputul filmului prin lupta impotriva Guvernului simbolizat prin daramarea platformei NASA de lansare a rachetelor in spatiu..

George Clooney spunea intr-un interviu" Mi-a placut ideea si faptul ca seamana cu filmele lui Walt Disney. Nu cu filmele care le vezi acum, care sunt bune... dar, seamana cu adevarata lume a fanteziei unde viitorul nu e inevitabil, unde poti sa il schimbi daca te implici... ceva pozitiv ca in anii lui Eisenhower.
Toti vedem la televizor o gramada de chestii cinice... e bine sa vina cineva si sa propuna o asemenea poveste. (...) In cazul unui asemenea film, vii in sala ca sa primesti doua ore de relaxare si distractie.
Daca reusim asta... inseamna ca ne-am facut treaba"

Daca as fi rugat sa mentionez care a fost partea cea mai frumoasa a acestui film m-as simti dator sa povestesc despre ...

SPOILER ALERT
Daca ai frica de spoilere nu continua sa citesti!

...partea filmului in care este ilustrata copilaria lui Frank Walter (Aka George Clooney).
Fugit de acasa, micul Frank merge la o conventie de inovatii unde doreste sa prezinte un propulsor portabil aproape functional pentru a castiga premiul de 50$. Optimismul fara limite si bogata imaginatie o impresioneaza pe Athena. 
Aceasta il recruteaza pe furis pentru "Lumea de Maine" unde micul Frank reuseste sa puna in functiune inventia sa si isi asigura un loc printre "visatori". (Cel putin pana va inventa ceva ce nu ar fi trebuit...)

Per total acesta este un film frumos pentru cinefilii de toate varstele care te lasa cu un zambet pe buze la iesirea din cinematograf si cu o motivare pozitiva asupra viitorului.
 
      
Sursa Foto: http://movienews.ro

Un comentariu :

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.