Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 11 decembrie 2014

De ce nu ai carti de vizita?

 Buna ziua dragi cititori,

Astazi vreau sa va vorbesc pe scurt despre importanta cartilor de vizita.
In contextul zilei de azi nu iti poti permite neglijenta de a nu avea o carte de vizita cu tine. Vorbesc in special pentru persoanele care au o activitate proprie (blogging, asigurari, vanzare tigari electronice, etc. ) persoanele care intra in contact cu publicul aproape in mod constant.

In ziua de azi, a nu avea o carte de vizita poate fi considerat fara nici o problema neprofesional. Dar, lasand aspectul social la o parte, nu trebuie sa uitam care este scopul lor principal.

Scopul principal al cartilor de vizita este trimiterea datelor de contact si a activitatii personale catre persoanele interesate. Acum nu spun ca te vei duce pe primul bloc si vei arunca cu carti de vizita de lux in strada pentru ca trebuie sa dai la toata lumea. Dar, este un sentiment foarte placut cand te intalnesti pentru prima data cu o persoana, aveti destule interese cumune si doresti sa pastrezi legatura.

Cartile de vizita pot fi indubitabil o resursa de clienti pentru un vanzator. Momentul in care gasesti o punga plina de carti de vizita te face sa te simti ca un copil de Craciun.

Pentru business, alternativele de carti de vizita sunt multiple. Incepand de la simplele carti de vizita cartonate albe, unde alegerea cartonului poate fi foarte importanta: sa alegi un carton alb panzat sau un carton alb mat sau lucios.

Pornind de la frumusetea simplitudinii pana la eleganta cartilor de vizita mai complicate realizate prin adaugarea de foite aurite, prin stantare sau adaugarea unor straturi multiple identitatea fiecaruia isi lasa amprenta.
Lumea cartilor de vizita evolueaza continuu simultan cu cerintele persoanelor care le folosesc.

Ele pot fi folosite si in momente neasteptate.

Personal, am folosit o carte de vizita pentru a lua un autograf. Pentru a nota numarul de telefon al unei fete care te-a fermecat sau, de ce nu, pentru a avea un semn de carte. 

Daca inca nu te-ai decis ce vrei sa spuna cartea ta de vizita despre tine, si esti la fel ca noi toti, niste Carti de vizita multistrat, iti recomand sa nu mai astepti si sa ceri consultanta profesionala.

Pana cand voi primi carti de vizita de la voi, va urez o zi insorita si fericita.
Spor!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.