Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

joi, 4 octombrie 2012

Raspuns la : Cea mai importanta inventie a secolului 21




Am vazut raspunsuri interesante, raspunsuri rumegate bine pe timp de noapte si zi, am vaut cugetari intense dar si raspunsuri banale, am trecut prin manele, lasagna,  bere cu lamaie , biciclete de carton si alte chestii eco, dar in final consider ca nici una din inventiile mentionate pana azi nu ar exista fara raspunsul meu.

Raspunsul corect care ma facut sa ma amuz este simplu: OMUL. 

Da, omul secolului 21, este cea mai mare realizare a momentului, nu Iphone 5, nu Samsung galaxy s3 sau mai stiu eu ce, nu, OMUL.

Pentru ca el este cea mai mare realizare, oamenii acestui secol care cauta sa se imbunatateasca constant, oamenii acestui secol care stiu sa se simta bine, sa se distreze si sa iubeasca, da, raspunsul corect era...OAMENII. 

Si motivele pentru care spun asta sunt multe, dar in primul rand pentru ca de la ei pornesc toate, fara OM nu ar fi Iphone 4, 5 sau infinit, nu om fi centrul galaxiei, dar suntem cei mai inventivi, cei mai creativi, si cei mai superbi, asa cum suntem cu calitatile dar si defectele noastre, UNICI si FRUMOSI.

Da, vorbesc de voi, cititorii mei , dar si cei care nu ma citesc, voi sunteti SUPERBI, si va multumesc ca existati.

Tin deasemeni sa multumesc si fetei de pe banca alaturata care nu o cunosc si nu ii stiu numele, pentru ca mi-a redat un lucru formidabil.

Mi-a redat speranta, in mine, in voi, in lume, in viitor.

Va urez o zi buna si mult mult noroc pentru voi oameni frumosi si speciali ce sunteti.

5 comentarii :

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.