Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

luni, 24 august 2015

Escape Room 8

Statiunea Mamaia mi-a oferit o serie importanta de momente frumoase pe care nu cred ca le voi uita vreodata.
Încă de cand eram mic am apreciat aspectul placut si spatios al zonei pietonale de la marginea apei, dar si multitudinea de magazine, terase si comercianti ambulanti care îti ofereau absolut tot ce iti putea dori inima.

Imi voi aminti intotdeauna serile de dans la terasa in aer liber,  Copacabana,  alaturi de unchiul meu George dar si zilele in care mergeam singur doar cu prosopul si stateam la copt langa apa ore în sir. Voi cate ore ati rezistat sa va prajiti la soare? (fara umbrela sau alt fel de umbra)

O astfel de amintire mi-a oferit si Escape Route Mamaia unde am fost in acest concediu.
Chiar dacă eram cazati in Constanta ne-am decis ca una dintre zilele de vacanta sa le petrecem putin mai acana.
Dupa o balaceala serioasa in care am intrat toti la apa si un pranz putin diferit, am pornit catre cazinoul din mamaia pentru a testa ceva inedit. Primul nostru escape room la cort. 
Mi-am agatat Vrajitoarea,  si Victor cu Corina nu au putut refuza o astfel de ocazie.
Tin sa mentionez ca ideea de cort nu imi parea promitatoare si asteptarile noastre nu au fost mari dar, au fost depasite cu usurinta.
Escape Route Mamaia ofera un numar de doua camere (trei daca o luam in considerare pe cea in lucru) productie proprie (nu franciza).
Scapa de la Serviciu!  (sa fim seriosi, pentru asta am plecat la mare)
Dificultate :Usor-Mediu
Povestea camerei:
Sunteti designeri de jucarii pentru copii. De mult nu vă mai mirati cu ce isi umple seful timpul. E mereu pus pe sotii si astazi s-a decis sa va faca o nouă farsa. V-a inchis in birou si v-a promis ca daca evadati intr-o ora, primiti o zi libera la mare.
Cine nu ar dori o astfel de oportunitate? Pentru asta plecam la mare, ca sa scapam de la serviciu!
Prima camera a fost foarte frumos realizata si am reusit sa ne putem mandri si cu un record nou, o evadare spectaculoasa in doar 33 de minute!
Dupa cateva minute de respiro am intrat rapid in camera "Naufragiatii" porniti pe ideea de a stabili un nou record, in special datorita faptului ca era o camera din care nu scapase nimeni.
Reputatia camerei a fost pe meritate deoarece a reusit sa ne invinga si pe noi!

Despre aceasta experienta Victor a spus:

"Am fost surprins sa aflu de existenta unui escape room in Mamaia, in zona Cazinoului. Si mai surprins am fost de calitatea si ingeniozitatea puzzeleurilor din camerele pe care le-am jucat. Am inceput cu camera "Scapa de la serviciu" - o camera putin mai light dar, de care treci doar daca ai fost cel putin o data la o nunta (veti vedea de ce).
Am continuat apoi cu camera Naufragiatii, unde din pacate toata experienta mea de jocuri point-and-click s-a dovedit a fi inutila. Aceasta este o camera dificila, pentru care trebuie sa fii concentrat si cu ochii in patru, insca o data ce te prinzi cum merge treaba, totul devine mai usor."

In concluzie, ai fost avizat! Daca doresti sa scapi de la serviciu si ai si putin dor de mare Escape Route Mamaia este solutia ideala. Ii puteti gasi si online pe facebook aici.


UPDATE 28.08.2015:  A fost deschisa cea de-a treia camera.

"Atelierul Creatoarei de Moda Didi" a fost deschis! Da, ai auzit bine! Spre disperarea mea nu cred ca voi ajunge in acest an la mare din nou dar, voi gasi o metoda pentru a reveni cu o impresie.

Povestea camerei:

"Sunteti fotomodele. In ultimile sase luni creatoarea de moda Didi nu v-a mai platit pentru prezentarile ei. V-ati decis să luati atitudine. V-ati furisat in atelierul lui Didi si vreti sa gasiti ceva cu care sa o santajati. Aveti o ora la dispoztie pana cand Didi se intoarce din pauza de masa."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.