Salutari tuturor cu mic si mare.

In speranta de a aduce un zambet pe fata oricarui cititor, cu dorul de a scrie si cu putin timp liber va ofer o ocazie unica de a freca menta.

miercuri, 20 noiembrie 2013

Bine sau prost imbracat?

Buna seara draga cititorule,
cam repetitiv nu? Lasa-ma sa reformulez.

Seara buna, Domnul meu.
Vreau in aceasta noapte sa iti vorbesc din nou despre aspect. Deoarece sunt in acest moment intr-un training am dat din nou peste acest topic si vreau sa iti impartasesc si tie o parte din lucrurile care le-am aflat si cu care sunt in mare de acord.
"Cea mai mare parte a celor cu care te intalnesti vad elementele negative care apar in aspectul tau exterior:
  • Hainele sifonate 85%
  • Pantofii nelustruiti 62%
  • Neglijenta cravatei 58%
  • Culorile neasortate 42%
  • Lipasa igienei bucale 50%
  • Parul neingrijit 52% "
Ca o concluzie putem spune faptul ca o tinuta impecabila nu este neaparat noua dar hainele trebuie sa fie curate si bine calcate, pantofii lustruiti si trebuie intotdeauna o atentie sporita la imbinarea culorilor.
Dupa caz, o tinuta impecabila nu consta neaparat in costum(mai putin cazul intalnirilor de afaceri).
Poti purta si blugi cu o bluza care daca arata decent si culorile sunt imbinate bine, daca sunt spalate si calcate vor fi o tinuta perfecta casual pe care o poti combina usor cu un sacou sau o vesta.
Acum ca ti-am dat cateva sfaturi trebuie sa stai si tu sa te gandesti ca pana si romanii erau preocupati de aspectul lor. Toga romana era intotdeauna curata si sunt sigur ca daca ar fi existat pe atunci fier de calcat l-ar fi folosit.
Personal consider ca sunt o persoana destul de grijulie cand vine vorba de aspect. Camasa sau tricoul il schimb zilnic pentru ca imi place sa umblu cu haine curate si sa si fie putina diversitate.
Chiar daca nu apuc sa calc personal hainele mele, se intampla rar sa ies afara din casa sifonat.
Vrajitoarea mea da din nas si hainele sunt gata calcate. Ce pacat ca m-a nimerit promotia de aici fiind in pana de bani. Primul motiv pentru care ar fi frumos sa am un astfel de produs Bosch este pentru a-i face viata mai usoara si mai frumoasa. O merita!
Nu poate fi intotdeauna norocul de partea ta, dar cand este...
Pana atunci voi sta cu ochii pe promotii Bosch sau alte produse electrocasnice care ar putea sa ii faca viata mai usoara. Te rog sa nu zbori acum pe blogul ei si sa ma dai de gol. Asta ramane intre noi.

Mai vrei sa aflii alte sfaturi despre cum sa te imbraci?
Pana data viitoare va urez numai bine.
Acest articol a fost realizat pentru Superblog 2013.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.